MOB hír
2012-02-29 19:55:47

2012. február 29-én Attilát a Magyar Olimpiai Bizottság tagjai közé választották valamint Az "NSSZ - A Magyar Sportért" különdíjat is megkaphatta. Ebből az alkalomból készült egy riport a Digi Sporton Attilával, melyet természetesen ti is megtekinthetitek a "Videok" rovatban. Gratulálunk!

MNASZ hír
2011-02-20 20:03:58

2011.02.19-én megrendezésre került MNASZ rendkívüli közgyűlésén Ferjáncz Attilát Örökös Tiszteletbeli Elnöknek választották!
Barátai és szerkesztőségünk ezúton gratulál az Elnök úrnak!!

Az év első bejegyzése 2010 utolsó híre
2011-01-02 18:14:20

Ferjáncz Attila 2010 december 18-án  a Magyar Nemzeti Autósport-szövetség (MNASZ)  tisztújító közgyűlésén nem indult újra az elnöki posztért. Erről és a magyar autósport jelenelegi és jövőbenu helyzetéről kérdezték Attilát a Magyar hírlap munkatársa.

 

Kelet-európai csapat
2010-12-09 11:18:30

Egy érdekes és igen ritka letölthető emlékkel nyitjuk meg a letöltés rovatot.
A híres Patrick Landon, (a Renault Sport volt igazgatója) nevével fémjelzett, 24 oldalas francia nyelvű igen izgalmas brossura, amely bemutatja a kelet-európai Renault csapat sikereit, versenyeit 1967-től 1980-ig, melyekben természetesen oroszlánrésze volt Attilának és teljes magyar csapatnak.Ördögh Mixi riportok és új szponzor a weblapunkon
2010-11-09 19:40:58

Új szponzorral bővültünk, Remeksoft, mely egy könyvelő szoftvereket készítő cég,  ha ilyenre van szükségetek kattintsatok bannerjükre és hivatkozzatok ránk! Kedvezményt kaptok! 
Még augusztusban, az oldal indítása alkalmából, Ördögh Mixi rádió riportot készített Attilával és velem a Rádióaktív FM 93,6-on (http://www.radioaktiv936.hu/) közelebbről a szerdánként jelentkező WRC magazinban. A felvételek az "Interjúk/Újságcikkek" rovatban találhatóak.

R5 Turbo
2010-11-08 21:26:06

Ma felraktam  "Az autók" felső menüpontba Attiláék R5 Turbojának adatalpját és egy kis történetet a típus hazai előfordulásáról!
Megjegyzés: aki többet tud a kocsiról kérem jelentkezzen, bármi apróság érdekes lehet!!!

Archív TV Híradó felvétel
2010-11-07 15:58:23

A héten egy archív TV Híradó felvétel került birtokunkba, melyben az 1988-as szezon előtti sajtótájékoztatón jelentették be Ranga Laci és Dudás Misi csatlakozását a CAMEL-es csapathoz az évadra.

Megjelent az Esti Hírlap!!!!!
2010-10-27 21:18:53

Pontosabban Lukács Ákos barátom rendelkezésünkre bocsájtotta a 70-es 80-as években megjelent Esti Hírlapban megjelent cikkeit, melyek közül válogattunk. Ezek a cikkek az akkori autósportról szólnak és persze ennek szerves része volt Ferjáncz Attila is. A cikkeket természetesen az "Interjúk/Újságcikkek"  rovatban találjátok.
Kellemes olvasást és böngészsést kívánok!

Események...
2010-10-19 19:50:12

Szerencsére Attila ma is igen aktív autós életet él ezért a Galériák menüponton belül egy új részt különítettünk el "Események" címmel. Rögtön két eseménnyel nyitunk, az első az Október 9-én a Hungaroringen rendezett Dr. Zsembery Jenő emléktábla avatóján készült fotók bemutatása a másik pedig a múlt héten megrendezsére került 43. Allianz Mecsek Rallye ahol Attila az MNASZ elnökekén megnyitóbeszédet mondott. Reméljük még sok hasonló eseményről tájékoztathatjuk majd a kedves barátokat, rajongókat!
Természetesen mint mindíg most is az összes kép hátulja kommentálva van!
Szokásunkhoz híven egy kis ízelítő a galériából:
 


Új történet
2010-10-11 23:43:24

Ma új történettel lettünk gazdagabbak ismét, Maruzsi Laci lepett meg bennünket egy megható történettel a 80-as évekből. Köszönjük Laci!

Továbbra is várunk érdekes, izgalmas, vicces vagy magható történeteket Attiláról vagy Attilával kapcsoltaban! Előre is köszönjük!

Nagyon sok újdonság!
2010-10-09 09:24:17

Hála Bálint Árpinak és Várhegyi Sanyinak a héten nagyon sok újdonsággal bővült az oldalunk. Sok új kép és képfelírás került a galériákba, egy érdekes Retro Mobil cikkel gyarapodott az "újságcikkek" rovat továbbá annyi régi Autó Motor magazinhoz jutottunk, és abban annyi cikk foglalkozik Attilával és a csapattal illetve annyi eredményükről tudtak beszámolni anno, hogy külön rovatot indítottunk ennek az archívumnak a bemutatására. Ez az "AM cikkek" fülön a bal oldali sávban érhetitek el! Ezek a cikkek nagy formátumban vannak, letölthetőek, könnyen olvasható, feldolgozható bárki számára.
Akkor a szokásos kis ízelítőnk:és végül....
 

Új képek és új cikkek
2010-10-02 01:31:10

Új képekkel és új újságcikkekel bővültek az aktuális rovataink. A képek Fekete András gyűjteményéből kerültek hozzánk!

Új képek!!!!!
2010-09-16 16:36:33

Az elmúlt hét során rengeteg új és eddig még nem látott, érdekes képpel lettünk gazdagabbak köszönhetően Bálint Árpinak és Attilának. Főleg a "Galérián" belül a "Csapat" és a "Dakar 1991"-et érdemes átnézni, de bővült "Az autók" menüpont alatt az "R5 Alpine" és az "R5 Turbo" galériái is.
Szokásunkhoz híven egy kis kedvcsináló:


 

Comment: RobertS szerint:

" Tandari, - Figyelem indulunk! "
1978 Bükk-rallye
Comment: RobertS szerint:

" A híres GITANES-os csapat a Rajd-Polski gépátvétele után "
Helyesen:
1980 Aranyhomok-rallye !
" gépátvétele után " - ez stimmel. Parc-Ferme, az aszfaltra felfestett 26-os szám Attiláék rajtszáma volt ezen a versenyen...
Comment: RobertS szerint:

" Attila, Tandari Jani középen pedig Dudás Misi "
1988 Saturnus-Rallye(fotó:Fekete András)
Comment: RobertS szerint:

" Az egyik bolgár rallye rajtja előtt a megnyitó ünnepségen a magyar lobogóval(fotó:Bálint Árpi)
Helyesen:
1983 Hebros-rallye(fotó:Fekete András)
Comment: RobertS szerint:

A Csapat galériában, színes diák, az R5Alpine 11-es rajtszámmal - " Az 1979-es Rajd-Polski szünetében a csapat átnézi a versenyparipát(fotó:Bálint Árpi) "
Ez és a kép párja az 1980-as Rajd-Polski-n készült !
Comment: RobertS szerint:

A galériába felkerült képek szerzőinél jókora kavarodás támadt. Jómagam szkenneltem mindet Bálint Árpinak és Fekete Andrásnak is negatívokról illetve diákról.
Helyesen:
Az összes fekete-fehér fotó - 1979 Zlatni, 1983 Zlatni, 1979 Elba, 1982 Hebros mind Fekete András keze munkája.
Kéretik javítani...:-)
Új történet Maruzsi Lacitól
2010-09-01 20:53:16

A többszörös RallyCross Magyar bajnok Maruzsi László ma egy kedves "Ferjáncz-os" történettel örvendeztetett meg bennünket. Részletek a "Történetek" menüpontban.

Laci, köszönjük!

Karikatúra
2010-08-30 10:45:29

Ma egy érdekes képet kaptam e-mailen mely 1983-1984 táján Pintér Péter (Pintyő/Pintye) által készített karikatúra a teljes Ferjáncz csapatról. Az R5 Turbóban Ferjáncz és Dr. Tandari. A szervizautókban Léhi Sanyi és a csapat. A kép nagyobb méretben megtekinthető a "Galéria/Képek" "Érdekességek" menüpontban található.


Új menüpont
2010-08-24 22:08:25

Folyamatosan kapjuk Attila archívumából a jobbnál jobb anyagokat, ma új képekkel bővült a "galéria" és az "autók" menüpontok, valamint új, korabeli újságcikkeket raktunk fel az "interjúk/újságcikkek" rovatba. Megjegyzés: érdemes a galériákban megfordítani a fotókat, hiszen folyamatosan töltjük fel a képekhez tartozó érdekes megjegyzésket, adatokat.
Egy kis ízelítő:

Comment: drRavic szerint:

Egy kis anekdota Ferjánczról: volt egy páros, akik a Centrum-Bükk Kupán indultak II. osztályban, de nem volt aszfaltgumijuk, holott javarészt olyanokon zajlott a verseny. Nos, telefon Ferjáncznak (akkor még fülkéből), hogy segítség, nem lesz jó az Y-mintás Stomil. "Rendben, lesz gumi" - hangzott a szűkszavú, igazi "ferjánczos" válasz.
Gépátvétel előtt fél órával jött meg Attila, kidobta a csomiból a 4 db. Michelin TB 15-öst, majd távozott.
A páros elkergette a közeli gumiszerelő összes fizető ügyfelét, s így, ugyan ordítozások, lökdösődések árán, sikerült "áttolni" a versenyautót a gépátvétel legutolsó percében, beállni a parc fermébe!
Sokan, sokat köszönhetnek neki, remélem - mindenki emlékszik is még rá...
Új képek a galériákban
2010-08-13 21:44:52

Folyamatosan kapjuk Attila archívumából a jobbnál jobb anyagokat, ma új képekkel bővült a "galéria" és az "autók" menüpontok, valamint új, korabeli újságcikkeket raktunk fel az "interjúk/újságcikkek" rovatba. Megjegyzés: érdemes a galériákban megfordítani a fotókat, hiszen folyamatosan töltjük fel a képekhez tartozó érdekes megjegyzésket, adatokat.
Egy kis ízelítő:

Comment: Katónéni szerint:

Nagggyon jó a galéria megoldása! Gratula!
Videók
2010-08-11 21:00:11

Ma felkerült az 2010-es Forma 1 Magyar Nagydíj díjátadója, ahol Attila Vettelnek adja át a 3-ik  helyért járó trófeát.

Akkor kezdjük...
2010-08-10 16:11:07

Mint azt már a hírek menüpontban jeleztük, a mai nappal elindult a www.ferjancz.hu (és.com) weboldal. Az oldal egyenlőre még csak magyar nyelven érhető el, de hamarosan fordítjuk angol és francia nyelvekre is. Az tartalom folyamatosan frissül, épül és szépül, szívesen látjuk és várjuk az építő jellegű kritikákat és hozzászólásokat, valamint olyan régi sztorikat, képeket és videókat amiket megosztanátok velünk és még nem látott vagy hallott senki, ja  és természetesen Attila munkásságával kapcsolatos.

Kellemes böngészést kívánunk!

Comment: matteo szerint:

Hello friend
i have buy the old lancia delta rally car ex Attila and i want restored the car in original works condition
i wanted the Attila mail or telefhono and any info for this car picture technical details etc......
my mail info@hflanciaspecialparts.com
Comment: drRavic szerint:

Tetszik a karikatura, kíváncsi lennék, hogy van-e bárkinek hasonlója a világ rallye-élvonalában? Szerintem Röhrlnek, Fréquelinnek, Munarinak, de még a Monte Carlo-győztes Ragnottinak sincs ilyen rajongótábora, akik hasonlóan kedveskedtek volna, mint a magyarok Ferjáncznak.
Comment: FOB szerint:

Csatlakoznék az előttem szólóhoz, a képek tálalása valóban zseniális. Sok sikert a csapatnak!
Comment: Gloster szerint:

Szenzációs ez az oldal, gratulálok! Végigböngésztem az egészet, a Galériában a képek tálalása már önmagában fantasztikus, nagyon ötletes. Sok sikert kívánok a fejlesztőknek!
Válasz drRavic commentjére Adminisztrátor szerint:

Javítva! köszönjük az észrevételt.
Comment: drRavic szerint:

Na, mindegy, én leszek a "helyiség kalapácsa": azt, hogy "videok" a menüsorban javítanám, így képzelem el: Videók. Bocsesz vagyok és kedves!!!
Comment: Lukácsné Czinder Krisztina szerint:

Nagyon örülök az oldalnak. Régi Attila rajongó vagyok, ám mint nő, szeretnék egy pár személyes dolgot is tudni:pl.:mi a kedvenc étele, itala, sütije Attilának.Hány éves a gyereke, mit csinál, van-e kutyájuk, macskájuk stb.Köszi.
Comment: drRavic szerint:

Bocs, kritika: a böngészsést javítsátok ki böngészésre!!! Amúgy minden oksa!
Comment: drRavic szerint:

Örülök, hogy találkoztunk itt Attila révén! Jó lenne még többet, többet tudni életéről. Köszönet az oldalért, sok sikert!!!
Comment: Ördögh Mixi szerint:

Szívből gratulálok az oldalhoz! Köszönet érte minden Közreműködőnek!
Ördögh Mixi